Microcement kan bruges til at lave New Yorker gulv

Drømmer du om at få lavet et New Yorker gulv i dit hjem? Så står vi hos Lillebælt MalerMester klar til at hjælpe dig. Som kompetent maler har stor vi erfaring med materialet microcement, som blandt andet kan bruges til opbygning af betongulv. 

Vi servicerer primært kunder fra Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart, men vi står naturligvis også til rådighed uden for disse områder.

Ikke nok med at et gulv i microcement – også kaldet New Yorker gulv – giver et råt og moderne udtryk i boligen, så er det også rigtig praktisk, da det er nemt at holde og gøre rent. 

Derudover kan det fås i mange farver og looks, hvilket gør, at du kan tilpasse det flotte betongulv- eller vægge til lige præcis din smag. Microcement er i sig selv en type mørtel, der består af cementpulver og vand, og der er mulighed for at tilsætte en lang række farvestoffer for at du kan opnå det helt rigtige storby-look.

Værd at vide om microcement

Microcement er i løbet af de seneste år blevet meget populært at anvende i indretningen, hvilket der er mange gode grunde til. Det er en overfladebehandling, som blandt andet kan bruges på vægge, gulve og på bordplader. 

Hvad koster et betongulv?

Den nøjagtige pris på et betongulv lavet af microcement afhænger af den pågældende opgavens omfang. Når der anvendes microcement til at lave et New Yorker gulv, er opgaven typisk meget mindre opfattende, end hvis der skal laves et traditionelt betongulv. Materialet kan nemlig bruges på eksisterende overflader, så du slipper for at skulle foretage et omfattende og besværligt renoveringsprojekt.

Hvis vi skal lave et poleret betongulv eller anvende micocement andre steder i din bolig, så garanterer vi dig attraktive priser på lige netop din opgave. Derudover er du garanteret et eksklusivt og moderne look, uanset hvor du anvender materialet.

Kontakt os for at høre mere om microcement

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan lave et betongulv hos dig, eller har du spørgsmål som fx: Hvad koster microcement? - så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 52 75 89 65, eller du kan skrive en mail til emil@lbmm.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger og et godt tilbud.

Indhent et gratis tilbud

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​​

Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Facebook

RING TIL OS

Lillebælt MalerMester

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Fredag

​07:00 - 15:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Følg os på

instagram