​Opsætning af tapet for private og erhverv

Har du brug for hjælp til opsætning af tapet? I så fald kan vi være behjælpelige for både private og erhverv. Som maler er vi nemlig eksperter, når det kommer til tapetopsætning af vægge, og vi har særligt hjulpet mange kunder i byer som Fredericia, Vejle og Middelfart. 

Vi arbejder naturligvis også udenfor disse byer. Skal du derfor have tapetseret dine vægge derhjemme i privaten eller på arbejdspladsen, er vi de helt rette at kontakte. 

Hjørner og skråvægge er desuden ikke et problem for os, da vi har rig erfaring med tapetsering, og så tilbyder vi endda vores hjælp til fordelagtige priser, som alle vil kunne få råd til.

Skab en god effekt i rummet med opsætning af tapet

Søger du et attraktivt tilbud på opsætning af tapet, er du havnet det helt rigtige sted. Vi giver desuden hellere end gerne gode råd og vejledning, hvad end det drejer sig om farve- eller materialevalg. 

Vi har som sagt rig erfaring inden for branchen, hvorfor vi er eksperter i tapetsering. Det gælder, uanset om det er med filt, glasvæv eller savsmuldstapet.

Herudover kan vi også tapetsere med dekorationstapet med både billeder og mønstre. Dette skaber en rigtig god effekt i rummet.​

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til tapetopsætning, og har du brug for det, vil vi derfor gerne komme med vores forslag til lige netop dit projekt. Vi vil ligeledes gerne rådgive dig angående materiale- og farvevalg.

 

Kontakt os med det samme for et godt tilbud

Leder du efter en konkurrencedygtig pris på opsætning af tapet, er vi de rigtige at ringe eller skrive til. Vi er eksperter på dette område, og vi kan derfor være behjælpelige uanset materialevalg. 

Er der behov for det, deler vi også gerne ud af vores erfaring med tapetsering. Vi kan desuden både være behjælpelige for private og erhvervskunder.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til tapetopsætning, eller vil du gerne indhente et godt tilbud, så ring allerede i dag på telefon 52 75 89 65. Du kan også vælge at sende os en besked ved at skrive til e-mail emil@lbmm.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside.​

Indhent et gratis tilbud

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​​

Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Facebook

RING TIL OS

Lillebælt MalerMester

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Fredag

​07:00 - 15:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Følg os på

instagram